Happy Baby

Alltså vi bokade det här hotellet via booking.com tror jag, var ganska sent ute så fanns inte så mycket att välja mellan. Det här visar sig vara mycket bra och typ super extremt familjevänligt. Haha, de har ett koncept som heter Happy Baby och det är ett rum som ligger på första plan med egen liten inhägnad, och direkt access till poolen. Rummet har allt från baby säng, mikro, barnstol, bouncer, bärsele, leksaker och så får man hyra både resevagn och bilbarnstol. I supermarketen finns mjölk, blöjor, wipes, barnmat, snacks och svenskt godis (viktigt, hehe, men jag blev så glad över att se ahlgrens bilar och liksom ”vanligt” godis). Bra koncept det där. Vi bor i ett ”vanligt rum” på tredje våningen utan hiss, men har också mikro och ett stort kylskåp. Happy Baby är nog orsaken till att det finns typ 50 barn under 2 här. Fniss. Poolkanten har typ spår av vagnhjulen då föräldrarna promenerar runt poolen med vagnarna två gånger per dag då barnen ska sova. Någon kanske skulle tycka att det är lite väl mycket svenskt, men jag tycker det är lite småmysigt såhär då vi inte kommer hemifrån utan österifrån. Att höra svenska från alla håll. Gymet spelade Patrik Isaksson, barnrummet visar Emil, det finns barnens lunch buffet med fiskpinnar och typ alla restauranger har både ikeas barnstol och plastbestick. :)


Filippa tycker om pad thai nudlar. Finns en massa små café/restauranger längs med stranden. Bra träning att skuffa vagnen i sanden, hehe. :) 

Vattendjuren.

Sandslott. 

Fart på! 

Igår då Filippa sov sin dagssömn så seglade Tuomas en timme.

Åt en banana pancake till efterrätt igår kväll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s