Banana beach

Dag 4 vid poolen började det kännas som vi behövde lite omväxling, så vi åkte på båtutflykt med en long-tail båt till en strand inte så långt härifrån. Passligt 20 minuter dit, lunch på stranden, lite bad en halv timme och så båt tillbaka. Det var mulet hela dagen, men det passade oss också bra. 

Innan solen gick ner fick vi också vara med på ett bröllop. Ett svenskt par som gifte sig så här fint på stranden. Alla som samlades runt omkring klappade i händerna och hurrade och alla var nog lite glada över att få vara med på ett hörn. Spred helt klart lite mys-kärlek-glädje över hela stranden och hotellet. :) De fick också sedan en helt otroligt fin solnedgång. Vi åt middag på en liten seafoodrestaurang på stranden innan läggdags. Filippa somnar som vanligt vid 19 (vi försökte dra ut med på det en kväll men det blev bara trötta tårar och väckning redan 5:30 följande morgon) och så har vi läst på balkongen. Några kvällar har vi hämtat take away pad thai och ätit på balkongen. Senast halv tio har vi somnat. Lyx med 8-9 timmars nätter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s