Blommor, snö..

Vilken varierande vecka det har varit alltså. Det har varit några dagar riktigt dålig luft, några dagar riktigt riktigt bra luft. Träden har börjat blomma på compoundet (redan?!?), men så snöade (”snöade”, alltså minilite ca 10 min men ändå stod vi med näsorna tryckta mot fönstret, haha) det igår morse (första gången i vinter) och idag fredag är det +1 (känns som -10) och klarblå himmel. Huh huh. Så har jag lyckats gymma nästan varje dag (tummen upp! Hur kan det vara så svårt där emellan att få till det?!). Blivit elmästare. Vi måste reda ut hur mycket el vi använder för vi måste minst halvera vår elkonsumption. Senaste räkningen var ca 10 ggr vad elräkningen hemma skulle vara för en månad. Galet. Snyft. Det går liksom inte. Just nu testar vi hur mycket luftkonditioneringen drar under en timme, så vi kan jämföra med att värma med den eller använda elbatterierna. Hur mycket vi max kan använda per dag och så vidare. Hoppas det snart blir varmare. Fast sen skall ju luftkonditioneringen ändå vara på dygnet runt för att hålla huset kallt och torrt då fukten kommer…


Filippa och jag har varit nästan varje dag ute på tur. Tre dagar på lektimme. Varit roligt och roligt att träffa kompisar. För oss båda. På tisdag åkte jag ner till French några timmar innan lektimmen och promenerade runt där i solskenet. Våra gamla kvarter. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s