Angry Birds

En av tjejerna från vår play group berättade att det finns en inomhus lekplats i ett köpcentrum här nära, Star Live Plaza, som har Angry Birds som tema och just nu är det gratis på dagarna (annars 15e). Så vi provade på det i måndags och det var så roligt! Plockade upp en Starbucks latte innan och så lekte vi en massa. Det var varmt som i en bastu där inne. Ingen av oss kan kinesiska men någon hade hört att stället kanske ska stänga. Hoppas inte. Två timmar senare när vi var på väg hem igen måste också jag sova lite i bilen. Tuomas sa att vi definitivt måste dit igen på veckoslutet, hehe. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s