Sakurablommor

För någon vecka sedan läste jag i tidningen om att körsbärsblommorna (Sakura) redan börjat blomma i parker och som tips för att se dem gavs en park som heter Gucun park. Det tog ca 40 minuter med bil dit från oss och vi blev positivt överraskade. Parken var enorm, städad och uppdelad i små mindre parker med små vattendrag runt omkring. Det fanns två ställen att se blommande träd på, Sakura Woods och Sakura Garden. Man kunde också hyra elbåtar att åka runt parken med. Definitivt en park att återvända till om det nu någon dag skulle bli varmare här. Tittade på foton från ifjol och vi har typ gått i shorts den här tiden. Nu är det fortfarande toppajackan som gäller, det är kring 15 grader vissa dagar, men ändå kyligt. Sådär fuktigt kyligt. Luften har varit sådär, så luftrenarna kör på för fullt hemma varje dag. 


Träden börjar sakta men säkert bli gröna, hurra! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s