Den där känslan..

..när solen äntligen skiner igen, lördagmorgon, det skall bli en 15-gradig dag och träden har blivit ännu grönare..MEN det är: 

Ja, heh, man lär ju sig åtminstone vara flexibel och försöka hålla humöret uppe även om det är, ursäkta, skitluft. Vår plan var att promenera till närmaste Starbucks vi har upptäckt, träffa våra amerikanska kompisar på lekplatsen och sedan tillsammans gå till klubbhuset där det idag ordnas en välgörenhetsloppis och bake sale. Så nu gör vi en egen version av det, Tuomas cyklar efter Starbucks lattena, så har vi mys i soffan, möter upp kompisarna en kvart innan loppisen och så är vi lite längre på loppisen istället. Och så är vi resten av dagen hemma och skruvar upp luftrenarna på fullt ifall luften ute inte blir bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s