Gäster! 

Vi har gäster! Tuomas pappa kom i måndags från Texas där de bor och Tuomas mamma igår från Finland, där hon spenderat tid med Tuomas syster. Så blir det då alla i familjen är utspridda över hela världen. :)

Tuomas jobb är ganska intense just nu så vi försöker ta det lugnt annars. Tuomas pappa följde med mig och Filippa på olika playdates i veckan och igår då Tuomas mamma kom så gick vi först och äta lunch till Geneva (bästa luften på en tid), sedan siesta hemma medan Filippa sov och så tog vi en tur till Flower market och så till Hong Mei Lu och åt lunch på italienska La Sosta dit Tuomas kom direkt från jobbet. 

Imorse körde vi till andra sidan floden och åt morgonmål på Hyatt i skyskrapan och så obligatoriska fotot vid floden med skyskraporna i bakgrungen och så promenad i French med take away kaffe från Baker&Spice. Tuomas pappa åker hem på måndag så det blir några intensiva turistdagar här nu. Nu är vi påväg hem för siesta och så blir det Din Tai Fung till middag. Tuomas ska jobba i eftermiddag för det är en Qing Ming ledighet här måndag och tisdag och därför är idag en officiell arbetsdag. 


Just det, i torsdags var jag på min första. Mommie’s night out med några av mammorna från den nya playdate gruppen. Vi åt middag på La Sosta och det var jätte trevligt! Kunna ha hela diskussioner utan att bli avbrutna av våra små. Vi ska försöka få till en middag en gång i månaden. Vi behöver sådana! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s