4 årstider på en vecka

Alltså det är verkligen varierande väder här. Typiskt finländskt att nämna det. :) Varannan dag är det högsommar (25 grader och tskjorta), så är det 18 grader och fuktigt sådär som att vara utomlands (som vi ju är), så faller alla löven från träden och det regnar och är kyligt kring 12 grader. Min toppjacka är fortfarande framme. Luften är sådär, men just idag är den ”bra”. Att ha besök gör att man blir mera uppmärksam igen på hur begränsande den dåliga luften är och att man kan bli van med att inte kunna vara ute som man vill….:(. Det är svårt att förklara att även om det är sommarfint ute så måste vi vara inomhus hela dagen..

Vi har haft en super bra vecka med farmor. Inte stressat alls och varit ganska mycket hemma. På förmiddagarna har vi gjort en tur till en market (sydde upp snygga lakan på bedding market), varit två gånger till Angry Birds lekparken och två gånger på Jitterbugs. Då Filippa sovit har jag studerat och sedan varit på gym alla dagar. Fiilisen är alltså superbra. Igår var vi på fotmassage, shoppade lite på Pearl Market också och kunde äta middag ute på terassen då det var så varmt. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s