Formel 1

Det finns en första gång för allt och igår var det första gången på en Formel 1 tävling för mig. Det var jättespännande innan, speciellt att se alla finska flaggor här i vårt Shanghai, men efteråt tänkte jag att det där nog inte riktigt var min grej att titta på live. Även om vi hade öronproppar så kändes ljudet från bilarna i hela kroppen under de två timmar de svischade förbi på banan. Tror jag är lite känslig för ljud och det blev bara too much av det. Men roligt att ha en eftermiddag tillsammans med Tuomas medan farmor barnvaktade. Det behövde vi. :)

Sedan åkte vi hem och hann med lite lekparksparkhäng tills det var dags för middag, bad, gröt, mumin och läggdags för F. Vi beställde pizza från La Sosta och såg en halv film. Gick och sova tidigt för nästa morgons tidiga väckning och resa till Finland! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s