Fotbollslagets BBQ

Behöver jag berätta hur skönt det är med sommarvärme! Och bra luft dessutom! Tänker på alla de där gråa kalla dagarna och konstaterar att huj och bra att de är över nu för en tid framåt. Hoppas luftkvaliteten också håller i sig! Igår, söndag var det dags för compoundets fotbollslags familje-bbq. Roligt! Det kändes nästan lite som Vappen, picknick med vänner, solen sken och alla var glada. :) Innan det var vi och sprang 3 km och hämtade en latte från Starbucks. Härlig söndag! Jag är igen så glad att vi flyttade bort från lägenheten hit till villaområdet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s