Måndagsyoga

Finns det ett bättre sätt att börja måndagen än med ett yogapass! Fick igår redan på att en tysk tjej håller yoga på måndagar och idag utomhus! Det var som en liten mini-semester i 90 minuter! Filippa var hemma med vår nya ayi. Jag vet att jag tidigare skrev att vi inte behöver en, men jag tror vi ändå behöver en. Kom fram till det de veckor vi var utan. Jo, jag vet att jag ”kan själv” och ”klarar mig utan”, men att bo såhär utan något hjälpnätverk, ingen att ringa till det har sina egna utmaningar. Så om hon nu är bra, Filippa känner sig trygg och har roligt några timmar 3-5 förmiddagar i veckan och jag får komma ut och röra på mig (får myror i byxorna och mökkihöperö fiilis annars), då tror jag vi i långa loppet mår så mycket bättre allihopa! Det är värt det! (Se, nu försöker jag igen förklara..). Så jag hoppas hoppas allt går vägen nu. Vi ska också börja titta på dagis till några förmiddagar i veckan, men tror det blir till Filippa fyller två eller nästa vår. De flesta har åldersgräns vid 2-3 år och alla internationella är superdyra, alltså liksom 700-1000e i månaden. Galet. 


Efter yogan mötte jag upp några från mamma playdate gruppen och vi hade picknick i lilla lekparken fram till lunch. Nu sover F, jag sitter ute och äter lunch (!!) med Dalton och klockan tre ska vi gå på Filippas första balettlektion. Sött! Alltså en av de bästa måndagarna på lääänge! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s