Min påsk

Här är vår påsk i ett nötskal:


Det var 10 rätt så intensiva dagar i Finland. Glad att jag åkte ändå, fick lite perspektiv på vår vardag igen. Kallt var det, men också soligt, fint, ren luft och blå himmel! Vi umgicks mest med familjen och betade av to do listan. Hade igen 4 väskor fulla med 86 storleks sommarkläder, babymat, och annat vi behöver här. Jag förundrade mig över dricksvatten ur kranen, hur tomt det är överallt (och tyst), lite bilar och hur mycket mat det finns att välja mellan i butikerna. Och hur tiden nog inte står stilla där fast det ibland känns så då man är borta, så märker man med små grejs att tiden ju nog går framåt där också, inte bara i Shanghai. 

Nu hemma i Shanghai igen. Flygresan gick bra. Jetlagen på ditresan gick bra (tog 4 dagar) och på hitresan ännu bättre, vi sov båda hela två första nätterna! Lite seg och trött på morgonen, men det är nu inget. Det bästa med att komma hit tillbaka är nog att träden är gröna och temperaturen över 20! Det är liksom sommar! Redan i april! Tänk så det kan ändras på bara några veckor. Temperaturskillnaderna mellan vinter och sommar är så stora så det överraskar en varje gång. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s