The Great Wall hotel

Så har dagen grytt uppe i bergen. Klockan är halv fem på morgonen. Har lite svårt och förstå a. hur mycket vi reste igår för att komma hit b.vilket ställe vi sovit på c.vad som väntar oss idag.. Dricker mitt instant coffee som jag hade med mig blandat direkt i flaskvattnet för när jag kollade i vattenkokaren som fanns här på rummet, simmade det något vitt och ospecifierat runt i vattnet som redan färdigt fanns i kannan. Uuuuj. 


Det tog över tre timmar med bil att först sitta fast i fredagstrafiken genom Peking och sedan köra långsamt längs med sista slingriga vägarna genom bergen. Vi kom fram precis innan solnedgången och helt bra så för det här har varit de längsta 10 timmar någonsin på ett hotell. Vi åt vår medhavda middad tillsammans på ett av rummen och så gick vi och sova. Som tur hade jag tagit med eget dynvar och lakan. Sängen var superhård, den vita belysningen på i hotellkorridoren som lyste in genom ett fönster ovan om dörren. AC maskinen surrade på den lilla balkongen och kudden var liksom hård. Tror jag sovit från typ två till fyra. Intressant val av mig för första mommy-time natt. Anyways, om en timme ungefär så börjar vi gå upp längs med vägen till Yin&Yang square där starten går i fyra olika waves mellan 7-8. V såg en liten skymt av muren uppe i bergen och det såg jättehögt och brandt ut. Iiiiik! Späääännnanndeee..! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s