Lunch i French

Idag torsdag så har jag varit lite wild and crazy och tagit metron till French Concession för att äta lunch med Aurora på Baker&Spice. Wild and crazy därför för att det är lite mera intensivt att resa runt med Filippa nu då hon inte bara vill sitta i vagnen/carriern. :) Hade igen glömt hur mycket människor, trafik, skotrar och smala trottoarer det är down town. Men det gick jättebra. Vi delade på en pumpkin pasta och så promenerade vi runt med krokodilen längs Anfu Lu och nerför Wukang Lu och tog sedan metron tillbaka. Det är ungefär 2 km till metron från oss och hela vägen tillbaka ville hon vara i carriern i famnen så det kan väl räknas som dagens work out det. :) 

Auroa tog fotona på oss. :) 

Här kommer också lite bilder jag tog på Wulumuqi Lu då jag promenerade från metron till lunchstället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s