Rain, rain go away..

Den här veckan började SÅ trögt! Hade inget planerat i måndags och det spöregnade och allt var bara så grått – efter en superrolig helg. Blir ju sådär då man har två dagar fullspäckat med program, date night på fredag, kompisar på besök på lördag med pool och grillning och söndag med sport, lunch på laowei street och mys hemma. Tisdag var sedan också regnig och regn i sig är väl helt okej, men här så regnar det i flera timmar då det regnar, fullt ös. Jag tror vi var de enda ute och plaskade i pölarna på eftermiddagen. Lekparken var dessutom stängd. Tuomas kom sedan hem tidigt så jag kom iväg till gymet och sprang av mig.

Igår onsdag så var jag till flower market och ”fyndade” lite träd till vår gård. Det är så nära till grannhuset och fast vi tycker de är hur härliga och trevliga som helst så känns det ibland som vi bor hos varandra. :).

På onsdag var jag också bjuden på en play date med vår kommande granne Nicky och hennes tre mammakompisar (Nicky har ganska nyligen flyttat till Shanghai, vi träffades på en Jitterbugslektimme, och de bor ännu några månader down town tills de får huset). Ganska roligt att de sedan råkade hitta hus här och bara tre hus ifrån oss. Vi åkte till ett lekställe på Chengde Lu, norr om Nanjing Xi Lu, som hetter Mini Mars. Kostade hela 30 euro inträde, men det var ganska coolt. Och så fanns det café med cappuccino och god mat i samma utrymme. Enkelt. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s