Förändringar igen!


Oj så vår vardag plötsligt ändrades! För det första, det har blivit svalare! Lite under 30. Den där ihållande hettan på 40-50 grader var inte alls rolig. Visste inte heller att 27 grader kan kännas kyligt efter det, men oj så skönt! 

Ja, men alltså här sitter jag nu på Starbucks terass vid Hongmei Lu. Klockan är 9 på morgonen. Med en cappuccino och en bok. För en halvtimme sedan lämnade jag Filippa på hennes dagis. Eller skola som de säger. Klockan 12:15 ska jag hämta henne. Jag har TRE hela timmar egentid. VARJE morgon!


Första dagarna var väldigt gråtiga, men dag 4 var redan bättre. Det är ett litet spanskt dagis med max 10 barn och 3 lärare. De leker mest, bra så. Så nu har vi FEM olika språk i vår vardag. Hola säger jag bara! De talar dock engelska med henne, igår hade hon snappat upp Cookie och Careful. Sippa careful sa hon när hon klättrade hemma i soffan på kvällen. Det blir nog bra det här! 


Anyways, vi tar en dag i taget och jag ska också försöka varva ner lite och hitta en egen morgonrutin. Igår förde Tuomas och jag gick på PiYo timme på morgonen. Sedan städade jag, tog ut Dalton och tog en tur till flower market och så till matbutiken innan jag hämtade Filippa. Idag skall jag träffa Emma på Shangai’s Expat Community Centers Friday Market vid elva, hämta Filippa (samma hus) och så skall vi hem till compoundet där det ordnas en Bake sale och en välgörenhetsloppis. Ikväll tänkte vi ha familje-date och gå alla tre ut och äta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s