Welcome (back) party!

I lördags var det dags för compoundets välkommen tillbaka grillfest. Det var roligt och mycket människor. Roligt att träffa gamla och nya grannar. Väldigt många som flyttat bort i sommar och lika många nya Så som alla säger här så är det nog en great liten community att bo i. Nästa månad har vi bott här redan ett år! (Vart tog tiden vägen?)


Det blev ganska mycket att äta ute i helgen. På fredag åt vi italienskt på La Sosta som flyttat till ett bättre ställe med uteterass. På lördag promenerade vi ner för lunch till Laowaijie (foreigner’s street). Det är en gågata som kantas av restauranger från typ alla länder. På kvällen åt vi hamburgare på grillfesten. Det var expatrestaurangen Geneva som stod för cateringen. Så gott! 


På söndageftermiddag när det svalnat lite (det är hett igen, men inte lika hett som då) så promenerade vi till Zoo. Det ligger i en fin park. 


När vi kom hem fick vi besök av 4 finska grannflickor som ville komma och paja våra fyrbenta. De fick nog kärlek för en vecka framåt minst! Allihopa! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s