Vi har hittat en ayi! 

Just det, vi har hittat en ayi som vi tycker om och som nu jobbat hos oss i 3 veckor. Hon är inte som de andra vi träffat, det klickade liksom direkt då jag intervjuade henne. Kändes inte alls att vi behövde en provperiod utan hon började direkt följande dag och det gick jättebra. Så länge som jag försökt hitta en hade jag nog lite gett upp hoppet här emellan… Hon tänker mycket själv och frågar en massa frågor (ovanligt) om hur hon skall göra och jag hoppas verkligen att vi får det att funkka! Hon har också lagat mat några gånger och det var så gott. Att ha hjälp 3x förmiddagar här är guldvärt då vi inte har annan nära hjälp att ringa till. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s