Lekparken

Det har blivit så roligt att gå till lekparken. Jämfört med våren är där nu flera mammor och pappor än ayis. Alltid någon att prata och leka med. Jag har fått en bra rutin på våra dagisdagar nu. Jag för Filippa 8:15 och efter det går jag till något café på Hongmei Lu. Får en massa gjort (min nutritionistutbildning) och så går jag och äter lunch någonstans, via matbutiken och hämtar Filippa 12:15. När hon sedan sover sin dagssömn ca 13:30-15:30 så fortsätter jag med skolgrejerna. Vid 16/16:30 så går vi sedan ut till lekparken eller inne-lekparken om det regnar. Det är Finland-sommar väder här nu. Första reaktionen var, KALLT!! Haha! På med långbyxor, dunjacka och halsduk! Tills jag insåg att det faktiskt är +22 grader. Lustigt. Men det känns kallt. Vi hade till och med på värmen i vardagsrummet några kvällar. Igår efter lekparken så fick Dalton leka en stund med sina hundkompisar Bei bei och Mulan och så kom vi på en halvgalen idé och promenerade till expat restaurangen Geneva för middag. Ingen hade lagat middag ännu så det kändes som en bra idé. Det visade sig att halva compoundet var där och lekrummet de har var fullt. Så roligt! Vi åt red curry chicken och hamburgare. Vid halv nie var vi hemma igen, det gick lite över läggdags (19) men det gick överraskande bra! Kanske en ny fredagstradition? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s