Mommy&Me timme

En mamma här på compoundet håller PiYo-timmar (en blandning av pilates och yoga i smabbt tempo) men jag kan bara gå på torsdagskvällstimmen om T är hemma och lägger barnen 18:30. Det finns inga andra gym/yogastudion här i närheten så om det ordnas något i klubbhuset är det liksom Wow! Så jag frågade henne om hon också kunde ha en mamma-baby timme på dagen med fokus på att bygga upp sin core igen, yoga och stretching för mera flexibilitet och så att det inte är fast vid om man har barnvakt eller dagis för att ta hand om sig själv. Sagt och gjort nu en vecka senare lade hon till en timme för oss mammor med barn hemma och den var perfekt! Teddisen sov halva timmen och när han vaknade underhöll han sig bra med en liten leksak. Intresset är stort så det kan hända att hon lägger till en till timme en annan dag också. Verkligen viktigt att skapa utrymme, tid och investera i att ta hand om sig själv. Yay, jag har mått toppen hela dagen! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s