Babybubblan

Hej från babybubblan! Ja det gick ju till så att lillisen bestämde sig för att komma till världen där dagen efter senaste blogginlägget. :) Härligt att hon äntligen är här och att allt gått så bra! Varit fyra ganska intensiva veckor då vi visste att Tuomas bara kunde stanna två veckor så jag måste snabbt våga lära mig och öva, så att vi skulle ”klara oss” sedan. Bättre än bra har det gått fast det nog varit lite mycket emellanåt. :)

Snacka om att vara mellan två världar och förändringar. Började min morgon (klockan 4.30) med att chatta med tjejgruppen i Jeddah och sedan svara på ett meddelande åt granntjejen jag lärt känna i Shanghai. Jag saknar nog Jeddah, vårt lilla plåthus och vår vardag där..till och med vår röda bil. Och solen. Om vi skulle vara kvar där ännu skulle jag idag ha flugit dit. Lite tudelat nog. Försöker föreställa mig hurudant det skulle vara. Det dumma är att vi inte kommer kunna göra det, även om vi skulle villa, för finns inga turistvisum dit. Men hoppas vi ändå kan åka tillbaka någon dag! 

Idag har vi då kommit fram till punkten på höstens to do lista: flytta till Shanghai. Konstigt nog känns allting ganska lugnt och under kontroll. Istället för nervös eller stressad, känns det mera pirrigt. Inte ens flyga med en baby känns jobbigt, tänker på det mera som en ny och rolig sak och med bra förberedelser kommer det att gå fint.

Så nu ska jag ha fokus framåt istället och ser med stor förväntan och spänning fram emot att åka till Shanghai och börja en alldeles ny och annorlunda vardag där. :)
Som Pippi Långstrump sade: det har jag aldrig provat förut så det klarar jag säkert!
Välkommen med igen för att följa följande etapp i vårt ”expatliv”! :)
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s