Sedan när..

Alltså jag tänker hela tiden ”sedan när Filippa sover så ska jag..”, men insåg att det inte fungerar att planera så. Eller jo, det går men blir inte riktigt så som jag tänkt mig. Den här texten började jag på imorse, men så började jag göra något annat och så vaknade F och åt och så lekte vi och så började jag gå igenom skåpen för att lite planera vart allt ska placeras på torsdag då containern anländer, och så bestämde jag mig för att åka till Ikea för att ”få dagen att gå fortare”. Det är bara en hel dag kvar nu tills Dalton&Co får komma hem! 

  
Nej, Filippa är inte där under utan i famnen i bärselen, hehe. Jag var inte alls på ikea-humör sen heller men fick köpt det vi behöver. Och mera lax och lingonsylt. Blev lite små irriterad tyst för mig själv på att många igen stannade upp och tittade på Filippa. Vissa kom liksom jättejättenära med sina klickande tungor och jag är sådär att ”please, snälla, kom inte närmare för vi vill inte ha några extra bobbor just nu”. Och vissa började gå efter mig och när jag stannade vid följande avdelning så var de där igen med ansiktet nära. Helt mega störande just idag. 

  
Jag fick en sådan här ”inbjudan” på WeChat:en. Det skulle vara jätteintressant att gå och titta, men om det bor över 20 miljoner mänskor i den här staden och Yuyuan garden inte är så stort (vi var där i juni då vi var här i Shanghai och ”bekantade oss”), så är det nog mera trängsel än vad det är roligt. Både killen i kassan i Ikea och killen som hämtade brödet jag beställde hem från bageriet önskade båda Gott Nytt År. Så Gott Nytt År igen allihopa! :) 

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s