Home sweet home

 
Så börjar det kännas nu. Äntligen! 

Jag var på Music&Play timmen på gymet här nära oss på förmiddagen och där var nu elva mammor och babyn mot tre stycken senast. Antar att januari överlag är en sådandär efter-jul-och-nyår-före-nyårs-tid, då alla antingen är bortresta eller inte deltar på grund av dålig luft. Och nu efter ledigheterna är alla aktivare igen. Men det var hur som helst jätteroligt, och Filippa som nu är mera alert ”deltog” på ett helt annat sätt. Hon ändrar så fort! 

När jag kom hem ringde pet agenten och sa att chauffören med husdjuren snart var utanför vårt hus. Gick ner och hjälpte till att bära upp boxarna. Dalton skällde som en tok, men så fort jag släppte ut dem så lugnade alla tre sig och gick på upptäcksfärd. Två timmar senare smygåt Dalton upp katternas mat, Pumba lekte med en kotte runt hela lägenheten och Leo gick omkring och jamade efter mat. Allt som vanligt alltså. Gick ett varv runt kvarteret med Dalton innan Tuomas kom hem. Solen sken och himlen var sådär vår-rosa igen. :)

 

   
       

Men nu är vi nog alla så trötta. Allt har varit så spännande ganska länge nu så det börjar kännas. Och imorgon kommer flyttlasset. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s