Matbutiken

Så hoppar vi framåt ett halv år eller så. Till en helt vanlig tisdag i september. Vanlig vardag med ett litet strössel över av olika förändringar på gång. Tuomas är på jobbresa i 10 dagar (phuust!!) ä, så är vi hemma en dag, så flyger vi till Kalifornien på Golden week/October holiday för 10 dagar och så fem dagar efter vi har kommit hem kommer flyttfirman och packar ihop vårt hus. För det har blivit dags att röra på oss igen i slutet av november. Vart tänker jag spara att berätta lite senare. Men tidigare än om ett halv år, haha!

Imorse då Ted och jag fört Filippa till dagis så bestämde jag mig för att promenera hem och via matbutiken. Är lite trött på promenaderna runt runt compoundet och på att online matshoppa. Det kändes riktigt vuxet men lukten från fiskdisken fick mig nog att snabba på lite. Man vänjer sig vid det mesta men det har jag nog inte vant mig vid det minsta under dessa tre år här. Usch usch usch.

Sedan promenerade vi hela 3 km hem i 33 grader och 80 % luftfuktighet. Svettigt. Men det har vi vant oss vid. Hoppas dock det snart skulle bli lite svalare. Och att luften hålls så bra som den varit ännu några månader. Det verkar tyvärr gå upp just nu till 130 men det ”gör inget” för Filippa har blivit så stor att hon har eftermiddagsaktiviteter efter dagis. Zumba for kids. Skönt att två dagar i veckan har lite längre program. Det jobbigaste som finns typ är att måsta häcka inomhus en hel dag/eftermiddag på grund av dålig luft.

Vår lilla lillis rör redan på sig. Vart tog tiden vägen. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s