Morgonlänk och mango

20140513-092137.jpg

Idag har morgonen börjat med en länk runt området och morgonmål innan Tuomas åkte iväg på jobb. Scrambled-strawberry-banana-eggs och mango, riktigt gott fast det ser lite suspekt ut.

Siham som vi träffade utanför blombutiken i fredags skickade meddelande och bjöd mig till deras beach house idag eftermiddag. Nu redan lite nervös för det. Vad ska jag ha på mig, med mig, handduk, solkräm, vatten, borde jag ha en present med, hur ska jag hitta dit (vi har bestämt att alla bilar ska träffas utanför en restaurang Shami halv tre så kör vi tillsammans dit sedan), ta mig därifrån (måst komma överens med Shaab att han hämtar mig, eller kanske Tuomas kan göra det), kommer vi att få mat, borde jag äta innan, vem är de andra som kommer med. Jo jag vet att jag tänker lite för mycket ibland, men lite spännande är det nog också. :)

Nu läsa och jobba lite. Kram och ha en bra dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s