Dalton och Mango…

…har blivit kompisar, med ett avstånd på bara någon centimeter ibland. De passerar till och med i dörröppningen samtidigt och låg tidigare idag på sängen och tog en power nap tillsammans. Det verkar lite som att Mango som är otroligt kelig av sig, skulle vilja krypa upp brevid Dalton, men då Dalton är lite hard to get och inte bryr sig så mycket så förflyttar hon sig istället en halv centimeter i taget närmare honom då hon tror att han inte ser. :)

Vi har möblerat om idag, i princip alla möbler bytte plats och det blev jättefint! Dalton var ensam en timme ungefär på dagen då vi var till poolen på kaffe. Det gick bra. Nu påväg på middag till senegalesiska paret. Dalton hundvaktas hos Merja och Timo några timmar. :)

IMG_7032.JPG

IMG_7020.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s