Trött :)

Den här veckan tänker jag prova på hurudant det är att ha en programpunkt utanför bostadsområdet en gång per dag så att dagarna ”hemma” inte blir så långa. Klart jag på bostadsområdet också kan sysselsätta mig med pool, läsa hemma, gym, kaffe hemma hos någon eller gå ut och gå med hunden någon, men det är inte samma sak och kommer i längden att bli tråkigt. Det som är problemet är att allt annat kostar, bara att åka taxi av och an blir lätt tjugo euro per gång, så måste hitta någonslags kompromiss.

Igår var jag på arabiska timme, fick skjuts med belgiska flickan och hennes man. De är trevliga, kommer att vara här åtminstone åtta månader till. Att göra hemläxan ordentligt leder till att man klarar av diktamen och får ett klistermärke som motivation. Liksom hur glad blir man inte över det! :)

Idag skulle jag med Tuomas kollega och hennes kompis till ett spa som heter Manna och ligger utanför bostadsområdet. Vi hade bokat ansiktsbehandling alla tre, men de hade blandat ihop bokningarna så bara en av oss fick sin behandling. Det fanns dock ett mysigt café där inne också och man behövde inte ha abayan på för det var bara för kvinnor. Efter det åt vi lunch på Steakhouse.

Allt det här drog ut på tiden så var hemma först tretiden och tog ut Dalton på promenad. Halv fem kom en taxi efter mig och körde mig till flickan som vid sidan av sina studier jobbar som personal trainer och har sin ”studio” hemma hos sina föräldrar. Provade en timme hos henne min absolut första vecka här i april om ni kommer ihåg, hon har en undulat som heter Kiwi. Det var så roligt att ses igen och gjorde inget att träningen var jobbig. Nu sitter jag i taxin igen och det är mycket trafik så kommer att ta nästan en timme innan jag är hemma. Inte så långa avstånd, men vägarbeten, u-svängar och trafik istället. Tur att jag tog med mig en banan som mellanmål. Åtminstone har jag gjort något idag för är helt supertrött! :) Nu har jag dessutom motivation till att läsa hela dagen imorgon!

IMG_8128.JPG

IMG_8120.JPG

IMG_8125.JPG

IMG_8098.JPG

IMG_8135.JPG

IMG_8127.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s