Rätt tidpunkt och kontraster

Det finns inte en rätt tidpunkt för att skriva blogg. Det har jag kommit fram till under dessa veckor av bloggtystnad. :) Men ibland måste man få sova på saker och låta dem mogna. Det blev så många förändringar och övergångar där då vi satte oss i planet i Jeddah, så vi måste liksom processa dem först. Därför börjar/fortsätter jag såhär ”mjukt” med några kattbilder. Tänk att de här två sötnosarna är födda under en Bougainville blombuske på Sharbatly compoundet i Jeddah i Saudiarabien, och nu sover i sina små ylletröjor i en svampkorg i en lägenhet i Helsingfors. Och har återförenats med sin ”storebror” Dalton. Kontraster. :)
 

  

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s