Huahai road

Idag bestämde jag mig för att promenera till ”centrum”, eller en av de kilometerlånga shoppinggatorna här. Filippa och jag har nu hittat en liten rutin i att vara hemma på förmiddagen, beställa hem lunch, vila en stund till och sedan gå på promenad. Laddade ner en karta-app så att jag skulle veta var jag var och så gick jag iväg. Det var sååå kallt. Vid noll typ och blåste. Det tog ungefär en halv timme att gå till ett av köpcentren där, iapm. De hade Star Wars tema på sin julgran. Måste sedan gå in på h&m för att köpa ett par vantar till. De hade rea så hittade några bodyn åt Filippa, hon börjar redan växa ur sina första klädesplagg! Promenerade hemåt i solnedgången och skulle haft bra lust att gå i bastu efter den kalla promenaden, men det var ändå så otroligt skönt att få röra på sig! :)    

    
    
    

    
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s