High five! 

Hade lust att high five:a varendaste person (typ några miljoner) på gatan idag då det var bra index (under 100), friskt luft (+2 grader) och vi promenerade 3 kilometer norrut för att vara med på finska mammaklubbens träff hemma hos en familj. Det var helt okej, men Filippa är kanske ännu lite för liten då de andra barnen (typ 5 stycken) var 1-3 åringar och lekte tillsammans..men roligt att ha lite program! 

   
Blå himmel! 
 

De hade danskurs i parken! :)

Efter träffen promenerade jag 3 kilometer tillbaka hem och åt lunch (rester från igår) och sen bara måste jag gå ut igen. Tog kinesiskaboken med och gick till ”vårt” café. I bordet brevid råkade en grupp finskatalande kvinnor sitta, de hade varit på promenad runt franska kvarteren som finskaklubben ordnade den här veckan. Jag kände igen två, mamman till hon som hjälpte mig på flygfältet då och en annan som jag träffade på Lucian och som jag ska hälsa på hos nästa torsdag. Små kretsar även här… :)

  
  
På vägen hem köpte jag tulpaner av kvinnan på hörnet. :)

Nu är vi så trötta efter att båda haft 90 minuter kinesiska efter varandra. Väntar på att vår thaimat skall hämtas hem. Medan Tuomas hade sin ”timme” badade jag Filippa och lade henne och sova. Jag tror en gång kinesiska i veckan är tillräckligt så här i början tillsammans med allt annat nytt. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s