Äta orm

Här kommer en liten kontrast i våran vardag igen. 

Jag har varit på en Music&Play timme på gymet där yogan också ordnas. Gick dit i ösregn på förmiddagen. Det var jätteroligt för Filippa var vaken hela timmen och man kan äntligen se att hon tycker om att leka, lyssna på musik och ”vara med”. Det var inte bara dans med babyn i famnen utan också babymassage och såpbubblor och kittlas med en fjäder. Och till slut fick alla hålla i en plaststjärna som blinkade i olika färger samtidigt som vi sjöng Blinka Lilla Stjärna. Det som också var roligt var att jag äntligen fick en massa idéer till ”hur” man leker med henne. Hittills har det ”bara” varit sitta i knäet, ligga på lekmattan och lite smått med lek här och där. 

   
 
Här kommer kontrasten. Tuomas åkte på jobbresa imorse till Guangzhou som ligger nära Hong Kong, typ två timmars flyg härifrån söderut. Han kommer hem på lördagmorgon. 

Nå, men hur som helst, just nu är han på middag med en kund och de äter – orm. Jag tappade just aptiten här hemma (har köpt en så god spenatpaj från bageriet som jag ska äta bara Filippa somnar), men han påstår att det är gott. Usch usch usch, säger jag bara.

(Titta inte på bilderna här nedan om du är känslig..) 

   
  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s